Bestel info geboortekaartjes

 

 

» STAPPENPLAN BESTELLEN

 

» MODELKAARTJE AANVRAGEN

 

» PAPIERSOORTEN

 

» ENVELOPPEN

 

» ETIKETJES en SLUITSTCIKERS

 

» ADRESSEN IN LATEN PRINTEN

 

» LETTERTYPEN

 

» HOERA, GEBOREN...EN DAN?

 

» LEVERTIJD

 

» KAARTJE/BESTELLING ANNULEREN

 

» ALLEEN EEN JONGENS- OF MEISJESKAARTJE GEVONDEN?

 

» EXCLUSIEF ONTWERP

 

» TWEELING

 

» KUNNEN DE KAARTEN OP DE SITE AANGEPAST WORDEN?

 

» DE BABY IS AL GEBOREN! 

 

» BETAALINFO

 

» COPYRIGHT

 

» LEVERINGSVOORWAARDEN

 

Stappenplan bestellen

 

1. Mail jullie bestelling naar info@gupje.com. Als het geslacht nog een verrassing is dan bestellen jullie twee kaartjes. Uiteraard wordt er 1 bestelling gefactureerd.

Voor de bestelling heb ik nodig:

-nummer(s) kaartje(s)

-teksten die op het kaartje moet komen

-naam/namen kindje

-eventueel extra eigen wensen (altijd gratis)

-uitgerekende datum

-06-nummer voor in jullie ordermap

-Aantal

-enveloppen ja/nee (gupje adviseert welke kleur het beste past bij het uitgezochte kaartje)

 

2. Kiezen jullie ook enveloppen en /of bijpassende adresstickertjes. GUPJE checkt de envelopkleur en kan bijpassende adresstickertjes en/of sluitstickers maken! Deze worden van tevoren geleverd zodat jullie adressen etc klaar kunnen maken.

 

3. Jullie ontvangen een bevestiging van de bestelling. LET OP! Binnen 1 dag geen reactie...graag je spambox checken!

 

4. Binnen 3-5 werkdagen ontvangen jullie een pdf per mail van je opgemaakte geboortekaartje(s). In deze mail staat ook allerlei extra informatie. Hierna kunnen jullie altijd nog correcties laten doorvoeren! Daarna staat de order klaar.

 

5. Sms/app de ontbrekende gegevens naar 06-52653819 met de ontbrekende gegevens na de geboorte van jullie kindje. 

 

6. Jullie ontvangen bevestigings-sms/app terug. Geboortes die voor 10.00 uur worden doorgegeven aan GUPJE worden dezelfde dag gedrukt en de volgende werkdag geleverd door DHL. Zie ook ‘levertijd’.

 

Terug naar boven

 

 

modelkaartje aanvragen

 

Dat kan! Een gratis basis modelkaartje (max 2) kun je aanvragen door een e-mail (info@GUPJE.com) te sturen met daarin het nummer (staat bij het kaartje...bijv. A047, B002, C019 etc) van het kaartje dat je graag wilt zien, je naam en adres.

 

LET OP!! Hier worden nog geen persoonlijke gegevens in verwerkt. 

Kaartjes kunnen heel licht beschadigd zijn van het liggen op de grote stapel kaartjes. Uiteraard is nieuw drukwerk perfect! Modelkaartjes worden verstuurd in het basispapier van het desbetreffende kaartje.

 

Terug naar boven

 

 

papiersoorten

 

Naast de standaardpapiersoort (350 gr SILK, 340 gr HVO=mat en Sulfaatkarton) kunnen de geboortekaartjes ook op speciale papiersoorten gedrukt worden. Tegen een kleine meerprijs kunnen jullie kiezen voor: METALICGLANS (+0,15 ct pst) en TINTORETTO GESSO (+0,15 ct pst) (een soort ‘handgeschept’ papier). 

 

De meeste kaartjes worden standaard op 340 gr HVO gedrukt, sommige op sulfaatkarton. De basispapiersoort kun je zien naast het kaartje; in de infobalk.

 

Terug naar boven

 

 

Enveloppen

 

Enveloppen zijn er in vele kleuren. GUPJE checkt altijd de gekozen kleur en adviseert als dat nodig is een andere kleur.

Enveloppen komen van een andere leverancier dan de drukker en worden van tevoren geleverd (en worden dus niet met de kaartjes meegeleverd). Verzendkosten zijn 5,-. Bij het kiezen van een jongens- en meisjeskaart is het wellicht handig om een kleur te kiezen die bij beide kaartjes past. LET OP! Bestel genoeg, later bijbestellen kost weer 5,- verzendkosten.

 

Terug naar boven

 

 

 

Etiketjes en sluitstickers

 

EXTRA LEUK: bijpassende adres-etiketjes. Deze worden helemaal zoals het kaartje gemaakt. Er zitten er 8 op een A4. De etiketjes worden van tevoren verstuurd zodat jullie de adressen erop kunnen schrijven.

 

Ook leuk!! SLUITSTICKERS van 3 cm rond! De envelop wordt zo echt een feestje. De sluitstickers kunnen helemaal naar wens worden bedrukt. Dus  mooi bijpassend bij het kaartje! 

De sluitstickers zijn 6 euro per vel van 48stuks.

 

Terug naar boven

 

 

Adressen in laten printen

Als jullie kiezen voor etiketjes die precies bij jullie kaartje passen kan GUPJE evt de adressen invoeren en meeprinten op de etiketjes. Kosten hiervoor zijn 35,- voor 50-100 adressen en 50,- voor meer dan 100 adressen.

 

Terug naar boven

 

 

 

Lettertypen

 

 

De kaartjes op de site hebben allemaal een voorbeeld opmaak in een bepaalde typografie. Dit betekent niet dat je daaraan vast zit. Speciale wensen kunnen jullie kwijt bij het opmerkingenveld. Willen jullie bijvoorbeeld een bepaalde typografie/opmaak van een ander kaartje dan kunnen jullie daarnaar verwijzen door het bij het opmerkingenveld aan te geven.

 

Terug naar boven

 

 

 

Hoera geboren!... en dan?

 

Na de geboorte van jullie kindje dienen jullie de laatste gegevens (zoals naam, geboortedatum, evt tijd, gewicht en lengte) per sms-bericht naar 06 526 538 19 door te geven. Jullie krijgen een sms-bevestiging terug.

 

LET OP!!  Zorg dat je op tijd de gegevens doorgeeft. Kaartjes die voor 10.00 uur worden doorgegeven aan GUPJE worden dezelfde dag gedrukt en de volgende dag aan huis geleverd. 

 

Terug naar boven

 

 

 

Levertijd

 

Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 10 uur de geboortegegevens doorgeeft, worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De kaartjes worden de volgende werkdag bezorgd door DHL. 90% wordt voor 15u geleverd en ervaring leert dat het vaak al in de ochtend is. Kan het pakketje niet worden afgegeven dan komen ze dezelfde dag nog een keer.

 

LET OP!!! Bovenstaande planning en levering van drukwerk is helaas onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. In geval van feestdagen en vakantieperiode kan het zijn dat het langer duurt. Als de bezorging een dag later geleverd wordt dan gepland is dat enorm vervelend maar kan GUPJE daar niet aansprakelijk voor worden gesteld. 

 

In het weekend en op feestdagen wordt er niet gedrukt. Wel kun je de geboorte van je baby op deze dagen melden, zodat de bestanden al wel drukklaar gemaakt kunnen worden. Op deze manier wordt ook de levertermijn bij geboortes in het weekend en op feestdagen zo kort mogelijk gehouden.

 

Terug naar boven

 

 

 

Kaartjes / bestelling annuleren

 

Annuleren kan, maar dit is niet kosteloos. Bij een standaardkaartje wordt, vanaf het moment dat jullie een digitale proef hebben gehad, 25,- in rekening gebracht voor de gemaakte kosten. 

 

Terug naar boven

 

 

 

Alleen een jongens- of meisjeskaartje gevonden?

 

Zijn jullie bij GUPJE alleen geslaagd voor een meisjes- of jongenskaartje en bij een andere leverancier voor het andere kaartje? Dat kan. GUPJE rekent 25,- voor de gemaakte kosten als de bestelling niet doorgaat.

 

Terug naar boven

 

 

 

Exclusief ontwerp

 

Jullie kunnen ook een exclusief ontwerp door GUPJE laten maken. Helemaal naar jullie wens! Voor informatie hierover kunnen jullie contact opnemen via info@GUPJE.com.

 

Terug naar boven

 

 

 

Tweeling

 

Zwanger van een tweeling? Elk kaartje kan omgetoverd worden naar een tweelingkaartje! Via info@GUPJE.com kunnen jullie een voorbeeld pdf aanvragen van een kaartje naar voorkeur die omgebouwd wordt naar een tweelingkaartje (zonder dat je nog aan een bestelling vastzit).

 

Terug naar boven

 

 

 

Kunnen de kaartjes op de site aangepast worden?

 

Jazeker! Dat is waar GUPJE zich onderscheid van vele andere sites! Niks wordt automatisch gedaan; alles is maatwerk! Jullie hebben bijvoorbeeld een kaartje op de site gezien wat aanspreekt, maar waar jullie graag nog wat aanpassingen aan zou willen zien? Geen probleem! Eigenlijk is alles mogelijk bij GUPJE!

Een ander formaat is ook mogelijk!

 

Bij aanpassingen kun je bijvoorbeeld denken aan het kaartje omzetten naar andere kleuren, mixen en matchen, het toevoegen van een foto, een extra uiltje of vogeltje , een ander motiefje, een ander formaat etc.

Willen jullie een kaartje aan laten passen? Mail dan naar info@GUPJE.com of zet het bij jullie bestelling bij het opmerkingenveld

 

Terug naar boven

 

 

 

De baby is al geboren!

 

Geen probleem! Wanneer de baby al geboren is, maak ik de bestelling meestal binnen twee dagen. Hier zijn bij GUPJE geen extra kosten aan verbonden! 

 

Terug naar boven

 

 

 

Betaalinfo

 

Bij geboortekaartjes krijgen jullie de factuur via de mail. Gelieve deze totaal te voldoen. Dit mag voor - of na levering van de geboortekaartjes. Mocht de factuur na levering van de kaartjes nog niet zijn voldaan dan krijgen jullie een herinnering via de mail. Vermeld bij het overmaken het ordernummer en factuurnummer. 

 

Bij canvasdoeken wordt een ontvangstbevestiging via e-mail gestuurd inclusief de factuur. Na het overmaken van de factuur zet GUPJE de bestelling in gang. De bestelling wordt in behandeling genomen als het volledige orderbedrag is ontvangen. 

 

Rabobanknr: 1459.14.372

T.n.v. GUPJE, Leersum

 

Terug naar boven

 

 

 

© COPYRIGHT

 

Van alle op de website aanwezige ontwerpen ligt het auteursrecht bij GUPJE. De ontwerpen mogen daarom niet worden vermenigvuldigd zonder toestemming van GUPJE. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.

 

Ook het gebruik van de ontwerpen of delen daarvan voor eigen gebruik zonder toestemming van GUPJE is strafbaar!

 

Terug naar boven

 

 

Leveringsvoorwaarden

 

GUPJE besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie (DHL) kan GUPJE hierop geen invloed meer uitoefenen. GUPJE kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

 

Risico bij Transport

Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelling is voor rekening van GUPJE.

De bestelling wordt dan dezelfde dag opnieuw gedrukt en opnieuw verstuurd. Helaas worden de kaartjes dan wel later dan verwacht geleverd. 

 

Verzending geboortekaartjes

Voor de verzending van de kaartjes binnen Nederland werkt GUPJE met DHL, zij leveren tussen 8u en 18u.

Vaak zijn ze er al begin van de middag.

 

GUPJE let heel goed op taalfouten. Mocht er toch een tekstfout in de door jullie goedgekeurde kaartje staan dan is dat enorm vervelend maar GUPJE is hier niet eindverantwoordelijk voor!

 

Terug naar boven

 

 

Copyright, Gupje.com 2018